WanHaber.com - Haber Merkezi

11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebeti ile Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas’ı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Aras,  Ramazan-Şerif  ayını tebrik ederek,  kurumun bu ay içerisinde yapacağı ekinlikler hakkında bilgi aldı.

İl Başkanı Aras ile birlikte Merkez ilçe Başkanı A. Menaf Keyifli, AK Partiye geçen eski Has Parti İl Başkanı  Rasim Aslan, İl Başkan Yardımcısı Bedri Akman, İl Başkan yardımcısı Osman Türkmen ve Merkez ilçe başkan yardımcısı Fethi Yıldız eşlik etti.

Ramazan ayı içerisinde farklı farklı etkinliklerle vatandaşlarla iftar ve sahurda bir araya geleceklerini belirten Aras, Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmek ve bu ayın ruhuna uygun bir şekilde dayanışmayı arttırmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Ramazan ayının dinimizce çok büyük bir önem arz ettiğini ifade ederek, nefislerin bu ayda terbiye olduğunu ve günahlardan arındığını söyledi. Müftü Arvas, Ramazan ayının bedenlerin yıllık bakımdan geçtiği, dinlendiği, kanın ve canın tazelendiği bir sıhhat ayı olduğunu ekledi.

Editör: Wan Haber