Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, Ak Parti teşkilatı Devlet Hastanesi'nin yeni yönetimini ziyaret etti.
Türkiye genelinde sağlık sektöründe yeni yapılanma doğrultusunda Orhaneli Devlet Hastanesi'nde de yönetim değişikliği yapıldı. AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Cemil Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Asiye Demirel ile Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Oğuz Arsil'i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Orhaneli Devlet Hastanesi'nin dağ bölgesi için önemli bir role sahip olduğunu belirten Demir, ''Hükümetimiz her alanda yaptığı hamlelerle halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Özellikle sağlık alanında tüm Türkiye'de ciddi değişimler yaşanmış, bunun ilçemize yansıması da bu güzide Devlet Hastanesi binamızdır. Halkımıza hizmeti kendine şiar edinen bir anlayışın temsilcileri olarak bizler de bu hususta elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız. Bu bölgenin halkı,bu hastane ile bundan sonra insan onuruna yakışan kaliteli sağlık hizmeti alacaktır. Hastane yöneticilerimizin halkımıza en güzel hizmeti verme gayretinde olacaklarına yürekten inanıyor ve kendilerine başarılar diliyorum'' dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hastane yönetimi , bölge halkına hizmet edebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
(MŞ)

06.12.2012 13:09:02 TSI

Editör: Wan Haber