AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki yardımcıları Abdülhekim Karabıyık, Abdulahat Arvas, Ahmet Erdoğan, İrfan Teke, Osman Türkmen, Şevket Yaşin, İsmet Biner ve Kadir Tugay ile AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve yönetimi, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu ve yönetimi ile geldikleri ilçede ilk olarak parti teşkilatını ziyaret ettiler. Yeni İlçe Başkanı Ahmet Saral’ı tebrik ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Aras, yaptıkları işin bir hizmet mücadelesi olduğunu belirterek, “Önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreç zarfında siz değerli partililerimizle var gücümüzle çalışarak en iyi sonucu elde etmeyi hedefleyeceğiz. Bu bayrak yarışından bayrağı kötü bir şekilde intiha edersek ileride de her türlü yaşamda bu intiha sürecektir. AK Parti dünyada siyasi partilere bir örnek teşkil etmiştir. Bizde bu partinin birer mensubu olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Aras ve beraberindekiler, daha sonra Kaymakam Metin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dilediler. Aras, her türlü çalışmada birlikte hareket ederek Gürpınar ilçesini hak ettiği en iyi yere getirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Kaymakam Yılmaz ise, yapılan ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, İl Başkanı Aras ve beraberindekilere teşekkür etti.

AK Parti heyeti; Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan, kanaat önderleri ve Gürpınar Ziraat Odası Başkanlığı’nı da ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.

Editör: Wan Haber