Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Futsal Turnuvası oynanan final maçları ile son buldu.
Bayramiç Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya 30 takım katıldı. Turnuvanın final maçı öncesi konuşan AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, partisinin gençlik kolları tarafından organize edilen turnuvanın bu denli ilgi göresinin gençliğin spora ve partilerinin gençlere yaklaşımından kaynaklandığını söyledi.
Milletvekili Mehmet Daniş ise, "AK parti Bayramiç Gençlik Kolları Başkanımız Gökhan Demirsöz'ü tebrik ediyorum. Turnuvaya büyük bir ilgi olduğunu söylediklerinde inanamamıştım. Bu, partimizin gençliğe verdiği önemin bir göstergesidir. Emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.
Final maçlarının oynandığı Bayramiç Kapalı Spor Salonu'nun yağmur sebebiyle bazı bölümlerinin akması sonucu sporcular ıslak zeminde futbol oynamakta güçlük çekti. Tturnuvada ilk dörtte yer alan takımlara çeyrek altın ve kupa verildi. Turnuvada şampiyon olan Sayan Kundura takımına ödüllerini milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir verdi.
(SS-GD-MŞ)

12.01.2013 16:13:08 TSI

Editör: Wan Haber