AK Parti Çorum İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri, önceki gün amcasını kaybeden CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas'a taziye ziyaretinde bulundu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve partili bazı yöneticilerinde hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, amcanın baba yarısı olduğunu belirterek, amcasını kaybeden CHP İl Başkanı Cengiz Atlas'ın acısını paylaşmak ve taziyede bulunmak üzere böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.
İl dışında olması nedeniyle Atlas'ın amcası Satılmış Atlas'ın cenaze törenine katılamadığını vurgulayan Ceylan, siyasi partiler olarak Çorum'da güzel bir uyum yakaladıklarını dile getirerek, "Mecliste gurubu bulunan Çorum'daki siyasi partiler olarak her zaman yakın diyalog içerisinde çalışıyoruz. Birbirimizi kırmadan, dökmeden karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde siyasi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sonuçta tüm siyasi partiler bu ülkeye hizmet etmek için çalışıyor. Farklı olan tek şey siyasi partilerin izledikleri yol ve yöntemdedir. Bu hizmet yarışında AK Parti farklı bir yolu tercih ederken, CHP'de başka bir yöntemi tercih ediyor. Sonuçta ortak noktamız bu ülkeye hizmet ve halkımızın refah düzeyinin yükselmedir. Buradan Atlas ailesinin açısını paylaşırken, merhum Satılmış Amca'ya Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ise her faninin bir gün mutlaka ölümü tadacağını belirterek, önemli olanın insanların sağlığında kalıcı bir eser yada hoş seda bırakması olduğunu söyledi.
(MMY-BÖ)

21.12.2012 19:19:23 TSI

Editör: Wan Haber