AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastaneler Başmüdürü Osman Demir'i ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi, kendilerini makamında ağırlayan Osman Demir'e yeni görevinde başarılar diledi. Uçar, "Allah mahcup etmez inşallah diyoruz. Tabii zaman zaman kamuda, kurumlarda görev değişikliği, nöbet değişikliği oluyor. Yeni bir heyecan, yeni bir anlayış getirmek maksadıyla bunlar yapılıyor. Bugün de tıp fakültesinin bu ayağında yeni göreve geldiniz. Biz AK Parti ailesi olarak başarılar diliyoruz, tebrik ediyoruz. Tıp fakültesi bizim için, bölgemiz için çok önemli kurumlardan birisi. Sadece Zonguldak'a değil, çevre illerimize dahi hizmet eden yerlerden birisi. Tabii ki buranın büyümesi, gelişmesi için daha verimli hizmetlerin yapılabilmesi için gayret ediyorsunuz, çaba sarf ediyorsunuz. Bizler de siyasi irade olarak bunlara destek veriyoruz. Vatandaşın memnuniyeti bizim için en önemli ve ön planda tutulan düşüncelerden bir tanesidir. Mutlaka vatandaşın memnuniyeti için çaba sarf edeceksiniz. Üniversitemiz inşallah en iyi şekilde büyüyecektir. Buna da katkımız olacaktır diye düşünüyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastaneler Başmüdürü Osman Demir ise, "Üniversitenin Zonguldak ilimizin yüz akı diyebileceğimiz hastanemizin için bu göreve geldik. Gece, gündüz çalışıyoruz. Bu bölgeye, özellikle Zonguldak'ta daha iyi hizmet edebilmek için, bu bölgedeki insana daha iyi kalitede sağlık hizmeti sunabilmek için Rektör Bey'in takdiriyle buraya göreve geldik. Sağlık alanı zor bir alan ama ihtiyaçlı bir alan. İnşallah bizde bu görevi hakkıyla yerine getiririz. Üzerimize düşeni gerekli şekilde yaparız" diye konuştu.
Ardından AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi, Zonguldak Gümrük Müdürü Celal Akkaya'yı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
(SA-ÖA)

07.02.2013 18:02:04 TSI

Editör: Wan Haber