AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Muharrem ayı nedeniyle 2 bin kişiye aşure ikram edildi.
Malatya belediye binası yanında düzenlenen aşure programına; Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet Kavuk, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bahri Belediye Başkanı Ali Bektaş, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfekçi, Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, AK Partili kadınlar ve yöneticiler, belediye ve il genel meclisi üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık vatandaş topluğu katıldı.
AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akut, programda yaptığı konuşmada, "Özellikle şu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye çok ihtiyacımız var. Buradan şu mesaj vermek istiyoruz. Önceden Osmanlı İmparatorluğu vardı. Şimdi ise Türkiye Cumhuriyetti Devleti çatısı altında yaşıyoruz. Burada birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz"dedi.
Daha sonra konuşan Hacı Bektaşi Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli ise Muharrem ayının önemini anlatıp, "Bizim sevgimiz ehli beyt sevgisidir. Bu vatan topraklarında bin yıldır birlik ve beraberlikle yaşadık. Hep birlikte düşmanlara karşı kan döktük. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç kimsenin asla gücü yetmeyecek" dedi.
Daha sonra 2 bin kişiye aşure ikram edildi.
(NA-Y)

14.12.2012 15:17:18 TSI

Editör: Wan Haber