AK Parti'de en küçük yönetim birimi kabul edilen Sandık Yönetim Kurulu toplantıları Nilüfer'de de başladı. AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız'la birlikte, ilüfer'de Ertuğrul Mahallesi'ndeki 1264 numaralı sandığın yönetim kuruluyla toplantı yaptı.
AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı bünyesindeki mahallelerin ilk sandık yönetim kurulu toplantısı Ertuğrul Mahallesi'nde yapıldı. 1264 numaralı sandığın yönetim kurulunun ilk toplantısına AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, AK Parti Bursa İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile yetkililer katıldı. Mahalle Temsilcisi Orhan Ertuğrul'un işyerinde yapılan bu ilk toplantıyla AK Parti'nin 772 sandık bulunan Nilüfer'de yerel seçime doğru önemli görev üstlenecek yaklaşık toplam 7 bin kişilik ekibinin çalışma programı da başlatılmış oldu.
Sandık yönetim kurullarının hem seçmenin hem de seçimin nabzını tutması bakımından önemli görev üstleneceğine dikkat çeken AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, partinin temel yönetim birimi kabul edilen bu yönetim kurulunun seçmenle iletişim açısından da en kritik işlevi yerine getireceğini hatırlattı.
Sandık yönetim kurulu üyelerine seslenen Edebali, "Bu dönemde yüz yüze iletişim ve birebir seçim çalışmaları en etkili faaliyetimiz olacak. Bu stratejinin teorisini öğrendik, pratiğini de AK Parti olarak tüm Nilüfer sathında uygulayacağız. Hepimiz milletimizin partimize ve liderimize gösterdiği teveccühe layık olmak için görev yapıyoruz. Ortak hedefimiz zaten birinci parti durumunda bulunduğumuz Nilüfer'de belediye burcuna da parti bayrağımızı dikebilmek. Her dönemde olduğu gibi yine fedakârca çalışıp milletimizin yarasına merhem olacağımızdan şüphem yok" dedi.
(MŞ)

25.01.2013 17:31:30 TSI

Editör: Wan Haber