AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın parti teşkilatının en küçük yönetim birimi olan sandık yönetim kurulu toplantıları sürüyor.
Sandık yönetim kurulu toplantıları Yıldırım'da da başladı. İl Başkanı Sedat Yalçın, Baruthane Mahallesi'nde 1043 numaralı sandığın yönetim kurulu toplantısına katıldı.
Yalçın, sandık yönetim kurulunun önemli bir görev yapacağının altını çizdi. Yalçın, "Bizim il yönetim kurulumuz ve ilçe yönetim kurulumuz var. Bunların hepsinin bir görevi var. Ama hepimizin dayandığı yer sandık yönetim kurulu olacak, bütün güç buradan çıkacak. Bu kurulları iyi oluştursak, ilçemiz de güçlü olur, il yönetimimiz de" dedi.
Sandık yönetim kurullarının yapacağı çalışmaların çok önemli olduğunu vurgulayan Yalçın, "Sandık yönetim kurulu olarak haftada bir yapacağınız toplantılarda bilgilerinizi paylaşın. Çok iyi bir netice alacağınızdan eminim. Yıldırım'daki diğer sandıklarla da adeta yarış yapacaksınız. 1043 numaralı sandık, dikkat çeken bir sandık olsun. Sizlere güveniyorum. Çok önemli bir iş yapacaksınız. Ayrıca kendinize şöyle bir hedef koyun; her hafta bir kişiyi üye yapın. Bursa'da 7 bin sandık var. Her hafta bir sandık bir üye yaparsa, her hafta 7 bin yeni üyemiz olurk. Bu ayda 28 bin üye demek ve bu da çok müthiş bir şey. Bu hedefle giderseniz güzel bir çalışma yapmış olursunuz" şeklinde konuştu.
"BURSA'DAN REKOR BEKLİYORUZ"
Sandık yönetim kurulunun çarşamba günleri toplanmayı alışkanlık hale getirmesi gerektiğini belirten Başkan Yalçın, "Çarşamba toplantılarını aksatmayın. Biz çarşamba toplantılarını çok önemsiyoruz. Zaman zaman ben de bu toplantılara katılacağım. Çok önemli faaliyetlerimiz var, yeni kanunlar çıkıyor. Bu kanunlar hakkında donanımlı olun ve çarşamba toplantılarında bu konularda fikir alışverişi yapın. Seçime giderken sizlerin de katkılarıyla Bursa'dan rekor bekliyoruz" diye konuştu.
Sandık Yönetim Kurulu üyelerine seslenen AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, "Bu sandıkta oy kullanan AK Parti üyeleri var. Önce onlarla tanışalım ve 'yapacağımız çalışmaları sizlerle birlikte yapmak istiyoruz' deyin. O üyeler size katkı versin. Üyelerden gücümüzü alalım. Sandık yönetim kurulları tamamen halkla temas kurduğumuz yer. Sizin biriminiz çok önemli. Bizler il yöneticiyiz, ilçe yöneticileri var ama sizinki daha farklı" dedi.
(MŞ)

03.01.2013 17:48:35 TSI

Editör: Wan Haber