Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ve yönetiminin istifa kararına yanıt vererek, "Talihsiz bir açıklama olmuş. Genel merkez gerekeni yaptı" dedi.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti ziyareti sırasında il gençlik kolları başkanı ve yönetiminin istifa kararını değerlendiren il başkanı Ömer Sayın, çarpıcı açıklamalar yaptı. Gençlik kollarının istifa kararından sonra yaptığı açıklamayı talihsizlik olarak nitelendiren Ömer Sayın, "İnsanlar aslında böyle bir açıklama yapmadan önce aksilik varsa, kendilerini sorgulamalılar. Hayat bir merdivendir. Yavaş yavaş o merdivenleri çıkmaya başlarsınız. Çıkmayı bilmiyorsanız da yarıda düşersiniz. Arkadaşlarımız daha çok genç. Siyaset hayatında öğrenecekleri çok şey var. Bu açıklama tam bir talihsizliktir" diye konuştu.
Gençlik Kolları ile ilgili aylardır sıkıntı olduğunu ifade eden Sayın, "Yaklaşık 3-4 aydır gençlik kolları ile ilgili sıkıntılar vardı. Kendilerine bu sıkıntıların giderilmesi için uyarılar yapıldı. Ancak değişim olmayınca Genel Merkez gerekeni yaptı. Yine de onlar bizim evlatlarımız. Öğrenecekleri çok şeyin olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Görevinden istifa eden Ömer Faruk Deligöz'ün ilk fırsatta il başkanlığına aday olacağını belirtmesine ise İl Başkanı Ömer Sayın gülerek yanıt verdi. Sayın, "Ne desem bilmiyorum. Kendisine sadece gülüyorum. Haddini aşan açıklamalarda bulunmak yanlıştır. Yine de tekrarlayarak söylüyorum ki talihsiz bir açıklama" ifadelerini kullandı.
(UU)

10.01.2013 16:32:27 TSI

Editör: Wan Haber