ZONGULDAK (İHA) AK Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar,"Biz açıkçası halkımızın çok daha zengin olması için değil, çok daha huzurlu ve mutlu olması için çaba sarf ediyoruz" dedi.
AK Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada yerel ve genel gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Parti olarak halkın çok daha zengin olması için değil, çok daha huzurlu ve mutlu olması için çaba sarf ettiklerini belirten Uçar, "Zengin olmak insanın huzurlu ve mutlu olması anlamına asla gelmiyor. Önemli olan toplumumuzun huzur içerisinde mutlu bir şekilde yaşamını sürdürmesini temin etmektir. Bizlerde hem yerel yönetimlerde hem de merkezi hükümetimizin bu hizmetlerini halkımıza yansıtarak bu yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi
CHP Zonguldak il Başkanı Halil Furat'ın 'AK Parti il yöneticileri zengin oluyorlar mal varlıklarını açıklasınlar' yönündeki iddialarına da yanıt veren Uçar,"Bizim partililerimizin ve şahsımız ile ilgili işte mal varlıklarını açıklasınlar, AK Partililer zengin oluyorlar. Buna benzer beyanatlarda bulunarak hesap sormuşlar. Şunu açıkça söylemek isterim ki biz önce Allah'a, sonra halkımıza ve daha sonra yargıya hesap veririz. Başka kimseye hesap vermeyiz, hesap vereceğimiz yerler bellidir. Biz 10 yıllık dönemde teşkilat anlayışı ile yapmış olduğumuz hizmetlerde halkımızın bir lirasını kimseye yedirmedik. Yemediğimiz ve yedirmediğimiz içinde bu hizmetleri biz yaptık. Bu eleştirilerin içi boş olduğunu bütün kamuoyu biliyor" diye konuştu.
Muhalefeti de eleştiren Uçar, şunları söyledi. "Muhalefet zaman zaman bize eleştirilerde bulunuyor, muhalefet görevini yapıyor. Ama aslında muhalefet görevi bu değil, muhalefetin asıl görevi yapıcı muhalefettir. Eğer siz kendi içinizde ve ailenizin içinde bile muhalefet yapacaksanız, bir yanlış ve hata varsa onu çıkacaksınız bu doğru değil, şöyle olmalı diyerek proje üreterek ortaya atacaksınız. Siz yanlış yapıyorsunuz bu doğru değil derseniz sizde bir şey yapamıyorsunuz demektir. Maalesef ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak'ta ne yapıcı bir muhalefet var ne de doğru düzgün ve doğru eleştirilerde bulunacak proje üretecek bir muhalefet var"
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Partinin "Durmak yok, yola devam" sloganını "Durmak yok, yorulmakta" diyerek sözlerini tamamladı.
İlçe Danışma Kurulu toplantısına AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, İl genel ve belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
(HH-OA-Y)

26.01.2013 17:29:08 TSI

Editör: Wan Haber