AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti'nin spora, sporcuya ve gençliğe değer veren bir iktidar olduğunu belirterek, Yozgat'ın ilçelerinin tamamına yakınını çim sahalarla ve spor tesisleriyle donattıklarını söyledi.
Yimpaş Yozgatspor Kulübü'nün düzenlediği toplantıya katılan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin spora, sporcuya ve gençliğe değer veren bir iktidar olduğunu belirterek, "Yozgat'ın ilçelerinin tamamına yakınını çim sahalarla ve spor tesisleriyle, geçlerimizin stres atabileceği arkadaşlarıyla birlikte olabilecekleri spor salonlarıyla donattık. Yozgat merkeze ve ilçelerimize kapalı spor salonları yaptık. İnşallah bu dönem içerisinde spor salonu olmayan ilçemiz olsun istemiyoruz. Amatör spor kulüplerinin hayatta kalması faaliyetlerini daha iyi sürdürebilmesi için onlara da destek oluyoruz olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Yozgat'a kapalı bir yüzme havuzu yapılacağını ifade eden Milletvekili Başer, "Yüzme havuzunun 14 Aralık 2012 tarihinde ihalesi yapıldı. Yozgat insanının günübirlik spor yapabileceğiz, insanlarımızın stres atabileceği, kadınlarımızın, gençlerimizin spor yapabileceği bir spor vadisi kompleksi olsun, onunla ilgili hem valimiz hem başbakan yardımcımızın büyük gayretleri var inşallah yakın bir tarihte orayı da Yozgat insanın emrine sunacağız. Elbette sporun her alanında Yozgat'ımızda da gelişsin geçmişte olduğu gibi Yozgatspor yine birinci lige çıksın arzu ediyoruz. Bu birlikteliğimiz olduğu sürece hem Yimpaş Yozgatspor bugünkünden daha güzel noktaya gelecek hem de aynı şekilde hükümetimiz Yozgat insanına yapacağı spor alanındaki yatırımlarıyla inşallah daha güzel yarınlara ulaşacağız. Her şey Yozgat ve Yozgatlı için, Yozgat'a ne kadar hizmet etsek onların bizlere vermiş olduğu payenin karşılığı olamayacağını düşünüyorum. İnşallah ibadet aşkıyla da Yozgat ve Yozgatlının her zaman emrinde olduğumuzu belirtiyorum. Yozgat'ı daha güzel yaşanabilir kent haline getirilmesi noktasında yatırımcısıyla, sanayicisiyle, işadamıyla beraber hizmet edeceğiz" diye konuştu.
(ÖE-AÖ-Y)

19.01.2013 15:47:54 TSI

Editör: Wan Haber