AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Musa Halcı ve yönetim kurulu üyeleri İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Gazetesi Temsilciliğini ziyaret etti.
4 Ocak'ta AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına atanan ve geçtiğimiz günlerde ilçe yönetimini oluşturan emekli öğretmen Musa Halıcı, İhas Haber Ajansı ve Türkiye Gazetesi Temsilciliğini ziyaret ederek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti Yozgat Merkez ilçe teşkilatı olarak ayrımcılığa fırsat vermeden birlik ve beraberlik içerisinde Yozgat'a en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını belirten Halıcı,"Önümüzde bir yerel seçim var. AK Parti olarak biz hiçbir zaman seçim çalışmasını bırakmadık. Sürekli halkın için halk ile beraber olmaktayız, yaptığımız ve yapmak istediğimiz hizmetleri halkımıza anlatıyoruz. Bundan sonrada bu çalışmalarımıza daha da ağırlık vererek devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'in Partide Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak genel merkezde görev yapmasının Yozgat açısından çok önemli olduğunu ifade eden Halıcı, "Bizler gece gündüz demeden partimizin bütün başkan ve üyeleriyle seçime hazırlanacağız. Biz her zaman ekip çalışmasından yanayız ve ekibimizle birlikte partimizi Yozgat'ta daha üst seviyelere çıkarmak için gayret edeceğiz" diye konuştu.
Ziyaretlerinden dolayı İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Ömer Ertuğrul ve Türkiye Gazetesi Temsilcisi Kadir Ateş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halcı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
(ÖE-AÖ-Y)

25.01.2013 16:58:55 TSI

Editör: Wan Haber