Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı görevine Musa Halıcı atandı.
AK Parti İl Binasında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen ve yönetimin istifasıyla yeni bir sürece girildiğini belirterek, "Bu süreç zarfından yeni merkez ilçe başkanının belirlenmesi noktasında genel merkezimizden bölge sorumlumuz Mahmut bey geldi görüşmelerini yaptı nihayetinde 4 arkadaşımızla yapılan görüşmeler neticesinde milletvekillerimizin teşkilatımızın da bilgisi alındı. Değerlendirmeler yapılarak Musa Halıcı bey bundan sonraki süreçte merkez ilçe başkanı olarak görevlendirilmiştir hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Bu parti hepimizin, biz il başkanı olarak ne kadar söz sahibiysek, diğer arkadaşlarımızda, teşkilat mensubu arkadaşlarımızda o kadar söz sahibidir diyen Açıkgöz, "Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm arkadaşlarımızın gayretlerini ve desteklerini bekliyoruz. İnşallah yeni bir sürece girdik bu süreçte yerel yönetimler seçimi var. Dolayısıyla bizleri siz değerleri teşkilat mensubu arkadaşlarımızı yoğun bir çalışma temposu bekliyor. İnşallah genel merkezimizin teşkilat mensubu arkadaşlarımızın bize vermiş olduğu bu göreve layık olarak AK Parti çıtasını en yükseğe çıkarma noktasında var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.
AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanlığına atanan Musa Halıcı'da AK Parti'nin kuruluşundan itibaren gönülden desteğinin bulunduğunu belirterek, " 2006 yılından sonra da il yönetiminde görev aldık. Arkadaşlarımızla birlikte çalıştık 3 Ocak 2013 tarihi itibariyle de merkez ilçe başkanlığı görevini partimiz şahsıma verdi, emeği geçen bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. İlimizin ihtiyaçlarını biliyoruz, arkadaşlarımızı tanıyoruz, ilimizi tanıyoruz. Partimizin bütün organlarıyla birlik beraberlik içerisinde tek vücut halinde çalışacağız, partimizin sesini ilimizin en ücra köşesine kadar duyurmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
(ÖE-AÖ-Y)

04.01.2013 13:43:00 TSI

Editör: Wan Haber