AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, yeni oluşturulan merkez ilçe teşkilatı ile parti teşkilat üyelerinin tanışması ve kaynaşması için yemekli toplantı düzenledi.
Yozgat Belediyesi Çapanoğlu Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı'nın yanı sıra il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Açıkgöz, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Teşkilatının bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte merkez ilçe başkanı olarak atanan Musa Halıcı'nın yönetimini oluşturduğunu belirterek, "Yeni oluşan merkez ilçe yönetimimizle il yönetimimizin tanışması kaynaşması adına böyle bir toplantı organize ettik. Bu toplantıyla aynı zamanda önümüzdeki süreçte teşkilat olarak yapacağımız çalışmaları birlikte değerlendirip yol haritamızı çizelim istedik" dedi.
Artık yerel seçim çalışmaları için start verildiğini dile getiren Açıkgöz, "İl teşkilatı olarak, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bundan sonraki süreçte sandık yönetim kurullarını oluşturarak, toplantılar yapıp girmiş olduğumuz yerel seçimler noktasında bu seçimden başarı ile çıkmanın hesabını yapıyoruz. Kadın kolları başkanımızla mahallemizde gezdik, 100-150 hane kadar bir evi ziyaret ettik. Ev sakinlerinin tamamı bu ziyaretten memnun kaldıklarını gördük. Ancak tüm mahallelere tüm sokaklara bir şekilde ulaşılması gerekiyor, bunu tek başına yapmamız mümkün değil, inşallah bundan sonraki süreçte tüm başkanlarımızla birlikte oluşturacağımız gruplarla bir arı gibi dağılarak Yozgat'taki tüm sokaklara girilecek, tüm haneler çalınacak, vatandaşlarımızın sorunu var mı derdi var mı dinlenecek, imkanımız nispetinde çözümü noktasında girişimlerde bulunacağız. İnşallah Başbakanımızın selamını ileterek bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın desteğini ve duasını isteyeceğiz. İlimizde AK Parti çıtasını daha yükseklere taşıma gayreti içerisinde olacağız. Bunu da tüm teşkilat mensupları olarak hep birlikte yapacağız" diye konuştu.
(ÖE-YHY-Y)

24.01.2013 19:33:45 TSI

Editör: Wan Haber