AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nın 10'uncusu, yarın Adana'da yapılacak.
Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerinden katılımların olacağı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Tevfik Türel'in koordinasyonundaki toplantı, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla 100. Yıl Tüyap Fuar Alanında saat 13.00'te gerçekleştirilecek.
AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, bin sekiz yüz kişinin katılacağı dev bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını belirterek, "Bu tür toplantılar ve birliktelikler partililerimizin motivasyonunu üst seviyeye taşımaktadır. AK Parti'nin başarısının ardında yatan sır burada saklıdır" dedi.
Bölgedeki 7 ilin milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, belde başkanları, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyelerinin de bulunacağı toplantı, katılımcıların konuşmaları sırasında basına açık ve kapalı olmak üzere iki bölüm halinde düzenlenecek.
(ADN-Y)

25.01.2013 10:56:48 TSI

Editör: Wan Haber