AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında yeni atanan AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, yeni yapılanan Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerini tanıttı.
Grand Özeren Otel'de düzenlenen basın toplantısına Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya yaptığı konuşmada, "Bugün Türkiye'de çok güzel şeyler oluyor, güzel faaliyetler oluyor, bu güzel çalışmaları partimizin misyonunu, vizyonunu mutlaka insanımıza anlatmak mecburiyetindeyiz. Bizim lafla sözle dedikoduyla geçirecek vaktimiz yoktur. Bizim birbirimizi eleştirmek suretiyle geçirecek vaktimiz yok, faaliyetlerimizi mutlaka insanımıza anlatmak, kendimizi ifade etmek mecburiyetinde olduğumuzu hiçbir zaman akıldan çıkarmayalım, makamlar, mevkiler, bulunduğumuz yerler geçicidir ama hizmetler, eserler kalıcıdır" diye konuştu.
Ak Parti Burdur İl Başkanı İbrahim Ekici ise konuşmasına Sezai Karakoç'un 'Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine' isimli şiiri okuyarak başladı. AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu dile getiren Ekici, "Bu teşkilat inanın her türlü övgüye layıktır. Bundan 11 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti'yi kurarken uzun soluklu bir mücadelenin içine girdiğimizi biliyorduk. AK Parti'nin mücadelesi bir medeniyet, adalet, kalkınma mücadelesidir. Ak Parti yeni yüzlerle, yeni bir heyecanla, yeni bir coşkuyla kurulmuş ama binlerce yıllık tarihin birikimini, tecrübesini, ruhunu ve ilhamını tebarüz etmiş bir partidir. Bizim yolumuz Alparslan'ın, Melik Şah'ın, Kılıçaslan'ın, Orhan Gazi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in, Sultan Süleyman'ın, Yavuz Sultan Selim'in, Gazi Mustafa Kemal'in, Adnan Menderes'in, Turgut Özal'ın, Necmettin Erbakan'ın yoludur. Bizim yolumuz milletin yoludur, bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazunun, kucaklamanın, birleştirmenin yoludur. Biz sadece bize oy verenlerin partisi sadece bizi seçenlerin iktidarı hiçbir zaman olmadık. Biz Türkiye partisiyiz. Biz her türlü ayrımcılığı reddeden, 75 milyon insanımızı kucaklayan bir anlayışla yola çıktık.Türkiye'nin ortak paydasının bütün kimlikleri taşıyacak kadar güçlü olduğuna inanıyoruz. Bu inançla hiçbir korkuya, hiçbir endişeye, hiçbir komplekse kapılmadan, demokrasi yolunda, özgürlükler yolunda atılması gereken ne kadar adım varsa hepsini birer birer atıyoruz. 11 yılda ülke içinde tesis ettiğimiz istikrar ve güven ortamı dış politikada takındığımız etkin yapıcı tavır, Türkiye ekonomisinde hiç olmadığı kadar başarılı süreç izlemesini beraberinde getirmiştir" dedi.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici konuşmasından sonra yeni yapılanan Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerini tanıttı.
(HG-SK-Y)

21.01.2013 12:56:04 TSI

Editör: Wan Haber