AK Parti Yatağan İlçe Teşkilatı pazar günü AK Parti Cumhuriyet Mahallesi temsilcisi tarafından verilen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz'ün yanı sıra çok sayıda partili de katıldı.
Yatağan'da AK Parti Cumhuriyet Mahallesi Temsilcisi Hürriyet Çakmak tarafından verilen kahvaltıya, AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz, Kadın Kolları Başkanı Fatma Küçük, İlçe Yöneticileri ve yöneticileri ile Cumhuriyet Mahallesi'ndeki partililer katıldı. Kahvaltıda konuşan AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz; "Bu güzel kahvaltıyı düzenleyip bizleri bir araya getiren Hürriyet Çakmak başta olmak üzere, ekibimize emeğe geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilk toplantımızı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaptık. Bu tür toplantılar çok önemli, hem birbirimizi tanıyoruz hem de çalışma ortamında dayanışma içinde daha örgütlü hareket ediyoruz. Yatağan'da üye sayımız 6 bin, bu da 18 bin oy demek. Ancak hedefimiz 7 bin üyedir. Kadın kollarımız geçen ay yaptıkları çalışma ile partiye çok sayıda bayan üye kaydı yaptı. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Ben de Cumhuriyet Mahallesi'nde oturuyorum. Bu nedenle bu kahvaltı benim için de önemli. Durmak yok yola devam inşallah yerel seçimlerden de büyük bir başarı ile çıkacağız" dedi.
Kahvaltıya ev sahipliği yapan AK Parti Cumhuriyet Mahallesi İlçe Temsilcisi Hürriyet Çakmak; "Kahvaltıya katılan ilçe başkanım, kadın kolları başkanım ve herkese çok teşekkür ediyorum. Ben AK Parti Cumhuriyet Mahallesi İlçe Temsilcisi olduğum sürece bu tür etkinlikleri geleneksel olarak düzenlemek için elimden geleni yapacağım. Amacımız birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaktır" dedi.
(MK-İK)

11.02.2013 14:52:40 TSI

Editör: Wan Haber