AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin'i makamında ziyaret etti.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak ve CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker; MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Toplantı odasında yapılan görüşmede, milletvekilleri İl Başkanı Mustafa Erzin bir süre sohbet ederek, bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Erzin, "Geçtiğimiz günlerde, AK Parti Gaziantep İl Başkanımız Ahmet Üzer ve Yürütme Kurulu üyeleri de bizi ziyaret etmişti. Göreve yeni başladım. Bunun içinde çok sevdiğimiz insanlar bizi ziyaret ediyor. Bunun için nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür ziyaretler Türkiye'de ilk defa Gaziantep'te yaşanıyor. Hepimizin önceliği Gaziantep. Gaziantep'in geleceği için bütün partilerimiz ile iç içe olmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, MHP il Başkanı Mustafa Erzin'i ilk defa yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade ederek, "Bu ziyaret bizim için anlamlı oldu. Çünkü daima basından takip ediyorduk. CHP Milletvekilimiz Mehmet Şeker ile daima birlikte olduğum bir arkadaşımız. Yani CHP gibi görmediğimiz, düşünmediğimiz arkadaşımız. Her zaman bizden biri olduğunu düşündüğümüz insandır. MHP yine bizden ayrı düşündüğümüz bir parti değildir. Gaziantep'te bütün partiler iç içedir. Böyle de devam edecektir. Ben yeniden Başkanımıza yeni görevinde başarılı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, "Buraya geldik sizleri ziyaret ettik. Memnun olduk. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah sizde memleketimiz, şehrimiz için iyi projeler üretirsiniz diye ümit ediyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da, "Öncelikle bizi güler yüz ile karşılayan başta Başkanımız Mustafa Erzin Beye, yönetim kurulu üyelerine bizi kapıda karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz de buraya geldiğimizde sanki evimizmiş gibi geliyoruz. Bu yolda da çok şehit olan arkadaşlarım var benim. Hepsini rahmetle anıyorum. İl Başkanımız Mustafa Beye de yeni görevinde başarılar diliyorum " dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, her iki parti üyeleri, yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
(MDC-Eİ-Y)

04.01.2013 19:02:06 TSI

Editör: Wan Haber