Ankara'dan gelen ve Ferit Melen Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanan AK Parti Van milletvekili adayları, Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, Ebubekir Kaçmaz, Gülşen Orhan, Yılmaz Kılıç,  Bilal Emre Yörük ve Malik Özbey konvoyla Cumhuriyet Caddesi'ndeki seçim bürosu önüne geldi.
2-362.jpg

Burada seçim otobüsü üzerinden toplanan kalabalığa seslenen AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve Genel Seçimleriyle ülkenin kaderinin değişeceğini söyledi.

Türkiye'yi güçlü ve istikrarlı hale getirecek bir seçimden söz ettiğini aktaran Türkmenoğlu, "Sizlerin sayesinde başkanımızı seçeceğiz. Bunun için kapı kapı, sokak sokak gezeceğiz. Amacımız Van'da sekiz milletvekilinin tamamını kazanmaktır." dedi.
2-361.jpg

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetin Van'da önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini ifade ederek, 24 Haziran'da yapılacak seçimler için milletvekili adaylarına destek istedi.

Konuşmaların ardından tanıtılan milletvekili adayları, birer selamlama konuşması yaptı. (AA)

Editör: Wan Haber