AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, 400 yataklı yeni Devlet Hastanesi binasının kısa süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.
Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Yalçın Atlı'yı ziyaret etti. Ziyarette Ankara yolu üzerindeki yeni Devlet Hastanesi binasında devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan İsmail Güneş, kısa süre içerisinde Uşak'ın modern bir hastane binasına kavuşacağını söyledi. Yeni hastane binasındaki hazırlıkların bitme aşamasına geldiğini de söyleyen Güneş, "Yeni hastane binamız hizmete açıldığında Uşak halkı daha kaliteli sağlık hizmeti alacak" dedi.
Kamu Hastaneleri'nde uygulanmaya başlayan yeni sistemin başarılı olacağına da inandıklarını belirten İsmail Güneş, "Yeni düzenleme ile ilimizdeki kamu hastanelerine bir genel sekreter atandı. Bundan sonra kamu hastanelerindeki tüm işlemleri genel sekreterlik takip edecek ve sorumlu olacak. Yapılan değişikliklerin ve reformların tek amacı halka daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmaktır. AK Parti iktidarları öncesi sağlık alanında verilen hizmetin kalitesi çok düşüktü. Yapılan reformlar hem hizmet kalitesini arttırdı hem de vatandaş memnuniyetini arttırdı. Hastanelerimizdeki tıbbi cihazlarımız ve sunulan imkanlarda arttırıldı. Uşak Devlet Hastanesi yeni hizmet binasına taşınınca halkımızda aradaki farkı rahat bir şekilde görecek" dedi.
Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı ise Milletvekili İsmail Güneş'e yeni hastane binasının hizmete açılması için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
(KY-İK)

10.12.2012 15:11:22 TSI

Editör: Wan Haber