Turgutlu AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı.
Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman, Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ile bir çok il ve ilçe teşkikat üyesi katıldı.
Toplantıda ilçe teşkilatının çalışmaları ve detayları ele alınırken, faaliyetlerin arttırılması ve üye sayısının çoğaltılması için gerekli girişimlerin yapılması değerlendirildi. Açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azman yaptı. Azman, "Biz siyaseti dost kazanmak için yapıyoruz. Çatışmak bizim fıtratımızda yok. Birilerini hedef göstermek adına değil, halkımızın refah seviyesini yükseltmek adına mesai harcıyoruz. İlçe teşkilatımızın nasıl çalıştığı ortada her türlü faaliyetin ve vatandaşlarımızın yanında yer alıyoruz. Bu toplantı bilgi alış verişi toplantısıdır. Genel bir değerlendirme adına ve önümüzdeki süreçte neler yapacağımızı belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.
İl Başkanı Murat Baybatur da, "İlçe danışma toplantıları önemlidir ve biz bunun için çaba gösteriyoruz. Bu toplantıları ayda bir kez Manisa'nın tüm ilçelerinde yapacağız. Eksiklerimizi ve görevlerimizi masaya yatırarak daha kapsamlı nasıl çalışacağızın sorusuna cevap arayacak bir diyalog platformu kuracağız. Üyelik konusunda genel merkezimizin bir çalışması ve bizde Manisa ve ilçelerinde bu sayıları arttırmak adına faaliyetlerimiz sürdüyoruz. Önümüzdeki seçimlerde Manisa merkez ve tüm ilçelerin belediyeliklerine talibiz ve bunun için çalışıyoruz" dedi.
Manisa Milletvekili Recai Berber ise, şöyle konuştu: "Oldukça yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. Bu toplantıların asıl amacı teşkilatımızın ve partimizin halkımıza nasıl daha iyi hizmet götürürüz mantığı ile yapıldığının altını çizmek istiyorum. Biz iktidar olduğumuz günden bu yana halkımızın içerisinde yer alarak siyaset yaptık sadece seçim zamanlarında meydanlara çıkmadık. Biz bu toplantılarda planlarımızı ve projelerimizi değerlendirerek en iyi sonucu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Manisa ve Turgutlu birlikte büyüyen bir yapıya büründü ve bu tüm ilçelerimize sirayet etti. Biz dünya siyasetinde Türkiye'nin oynadığı rolü etkin bir hale getirdik. Tüm dünya ülkeleri ve Avrupa ekonomik dar boğazda iken biz ülke olarak yatırımcıların merkezi haline geldik. Biz ahlaklı siyaset yapıyoruz ve böylede devam edeceğiz."
Toplantının basına kapalı olan ikinci kısımda ise, Turgutlu Teşkilatı ile ilgili genel bir değerlendirmesinin yapıldığı öğrenildi.
(İLK-ERG-Y)

05.01.2013 17:53:27 TSI

Editör: Wan Haber