AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, bir yıl önce göreve başladıklarında 7 bin olan üye sayısını, 2012 sonunda ikiye katlayarak 14 bine çıkardıklarını söyledi.
AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Toroslar 4. Danışma Meclisi Toplantısı, il binasında yapıldı. Toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Yaşar Bilir, Ahu Kübra Çetinkaya ve Kamuran Bilen ile Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, Akdeniz İlçe Başkanı Niyazi Altun, Aslanköy Belediye Başkanı Arif Abalı ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Toroslar İlçe Başkanı Babalıklı, bir yıl önce göreve başladıklarında Toroslar ilçesinin 7 bin üyesi bulunduğu, bu sayıyı 2012 yılı sonunda 14 bine çıkardıklarını kaydetti. Babalıklı, "2013 yılında ise üye sayımız 22 bin oldu. Hedefimiz bu yıl sonunda 30 bin üye sayısına ulaşmaktır. Seçmen sayımızın yüzde 12'sini parti üyesi yaptık. Genel seçimlerde Toroslar İlçe Teşkilatı olarak 55 bin oy aldık. Bu da Toroslar teşkilatının iyi çalıştığının göstergesidir. AK Parti, Toroslar'ı ve Büyükşehir'i alacaktır" dedi.
İlçe teşkilatının mahalle mahalle, köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip çözüm ürettiğini vurgulayan Babalıklı, sosyal projelerde de yer alarak, 30 bin engelli vatandaşı düşünüp Engelsiz Mersin Projesi'ni hayata geçirdiklerini anlattı. Kadın Kolları üyelerinin AK Ana Projesi ile zor durumda olan vatandaşlara yardım eli uzattığını dile getiren Babalıklı, "Yine Kadın Kolları üyelerimiz, organize ettikleri İyi Ki Doğdun Çocuğum Projesi ile hiç doğum günü kutlamamış çocuklara pasta ve hediyeler alarak onları mutlu ettiler. Her ay bir çocuğa giderek bu proje devam etmektedir. 33 mahalle, 32 köy ve 5 beldede Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kuruldu. 2012 yılının teşkilat çalışması tamamlamıştır. Bu özveriyi yapan teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
(KYM-Y)

16.01.2013 16:41:14 TSI

Editör: Wan Haber