Büyükşehir Kanunu ile ilgili STK'ları ziyaret ederek ilçe halkını bilgilendiren AK Parti İnegöl ilçe teşkilatı, Posof Kültür ve Dayanışma Derneği'nin misafiri oldu.
AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Büyükşehir Kanunu hakkında dernek üyelelerine bilgi verdi. Temelli, "Türk siyasi hayatına AK Parti ile gelen bir sloganımız var. Bu yola çıkarken 'Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' demiştik. Nasıl ki kuruluşundan beri eğitim, sağlık, dış politika, demokratikleşme, ulaşım, ekonomi, günlük hayatımızı ilgilendiren her konu eskisi gibi değilse, siyaset tarzımız da eskisi gibi değil. Bu tür STK'ların, siyasi partilerin halkımızın refahı için bir köprü vazifesi olabilmesi lazım. Bu işler biraz fedakârlık gerektiriyor, ama biz bunları seviyoruz" dedi.
STK'lara önem verdiklerinin altını çizen Temelli, "Önümüzdeki döneme dair bizim özellikle çok güçlü olmasını istediğimiz STK'ların, örgütlü toplumun kanaatlerini, İnegöl'ümüze dair plan ve projelerini direkt olarak birinci ağızdan dinlemek ve onları da önümüzdeki günlerde yapacağımız programlara ilave etmek için geziyoruz. Zaman zaman köylerimize gidiyoruz, beldelerimize gidiyoruz, fırsat buldukça akşamları 1-2 STK ile istişare ediyoruz. Buralardan da çok güzel neticeler çıkıyor. Önümüzdeki günlerde de hayatımızı birinci dereceden etkileyecek, 2014 seçimleri ile birlikte gerçekten hayat standartlarımızın daha da yukarı çıkacağı bir döneme gireceğiz. Bizi bunlar çok heyecanlandırıyor. İşte bunlara ilişkin neler yapabiliriz, İnegöl'ün çılgın projelerini hep birlikte nasıl inşa ederiz diye çalışıyoruz" diye konuştu.
(SB-MŞ)

01.01.2013 14:36:57 TSI

Editör: Wan Haber