Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez AR-GE Birim Başkanlığı tarafından yürütülen ve AK Parti Diyarbakır Başkanlığı tarafından organize edilen siyaset akademisi eğitimleri için başvurular başladı.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 'Lider Ülke Türkiye, Yerel Yönetimler-II' programı 9. dönem siyaset akademisi eğitimleri için kayıtların 22 Şubat'a kadar devam edeceği belirtildi. Yeni eğitim döneminde başta yerel yönetimler, Türkiye ve dünya gündemi ve kişisel gelişim eğitim konuları, uzman kişiler tarafından verileceğini bildirildi. Açıklamada, "Siyaset Akademisi Eğitim programlarına tüm kamu kurum kuruluşlarında çalışanlar dahil olmak üzere herkes katılabilir olmasının görev yaptığı kuruma karşı herhangi bir sorun teşkil etmeyeceği için toplumun her kesiminden insanların rahatlıkla katılabileceği ve katılmasında çok büyük faydalar elde edebilecek bir eğitim programıdır" denildi.
Siyaset akademisine katılmak isteyenlerin 2 fotoğraf ve kimlik fotokopileri ile 22 Şubat 2013 tarihine kadar AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına başvurup kayıt yapabilecekleri ifade edildi.
(ÜN-YRT-AŞ-Y)

13.02.2013 14:53:42 TSI

Editör: Wan Haber