AK Parti Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Bölge Toplantısı Nevşehir'de gerçekleşti. 3 gün süren toplantıya Sivas İl Gençlik Kolları'da katıldı.
Toplantıya Sivas'tan İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Murat Kandur ve Teşkilat Başkanı Davut Irmak katıldı.Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılan toplantıda terör sorunundan, ülke gündeminden bir çok konu değerlendirildi.
Değerlendirme toplantısının ardından katılımcılar önce Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükçü'yü ziyaret etti, daha sonra Avanos ilçesinde gezi düzenlendi. Gezide katılımcılar çömlek yapımı atölyesini gezdikten sonra Kapadokya'yı ziyaret ettiler.
Bölge toplantısını değerlendiren AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman toplantının son derece verimli geçtiğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Nevşehir'de gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Bölge Toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Emre Çalışkan ile 4 ilden il gençlik kolları başkanları ve siyasi ve hukuki işler başkanlarıda katıldı.
(UY-ZB-Y)

21.02.2013 12:18:30 TSI

Editör: Wan Haber