Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Batman'ın Beşiri ilçesinde trafik kazası geçiren Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz ve diğer yaralıları tedavi gördükleri hastanede ziyaret ettiğini belirten Demirkıran, başkan ve diğerlerinin sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldığını söyledi. Başkan Yılmaz ve eşi ile görüştüğünü ifade eden Demirkıran, "Yaşanan trafik kazası hepimizi üzmüştür. Kendilerini tedavi gördükleri özel hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi illettim ve durumları hakkında doktorlarından bilgi aldım. Ayrıca aynı kazada yaralanıp farklı hastanelerde tedavi altına alınan diğer hemşerilerimizin de sağlık durumları hakkında bilgi aldım. Başkan Yılmaz'a ve diğer yaralı hemşerilerimize acil şifalar dilerken, kazada yaşamını yitiren Gözpınarlı hemşerimiz Abdullatif Okan'a da Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum" dedi.
Hastane ziyaretinin ardından Gözpınar beldesine geçen Demirkıran, Abdullatif Okan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
(RÇ-AKK-Y)

10.02.2013 15:49:00 TSI

Editör: Wan Haber