AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Abdullehat Arvas,  İl yönetim kurulu üyeleri Kadir Tugay, Murat Otaci, Cevdet Özçoban ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile birlikte Özalp ve Saray İlçelerine çıkarma yaparak, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederken, bununla birlikte ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulunarak yoğun bir gündemle ziyaretlerini tamaladılar.

Abdullah Aras ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinin ilk durağı Özalp teşkilatı olurken, burada AK Parti İlçe başkanı Naif Önder ve yönetiminin hazır bulunduğu teşkilat bürosunda toplantı düzenlediler. Partinin birlik ve bütünlüğünün pekiştirildiği toplantıda,  İlçenin ve köylerin talep ve sorunlarına karşılık vatandaşları memnun edecek şekilde en iyi çözümü sunabilmenin istişaresi yapılarak, AK Parti çalışmalarının daha etkin düzeyde gerçekleştirilmesi yönünde karşılıklı görüşmeler yapıldı. Ardından beraberindeki heyetle birlikte toplantı sonrası İlçede yeni yapılan İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Aras, burada öğrencilerle selamlaşarak kısa süre sohbet  ettikten sonra,  okul müdürü Yakup Bayram’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası ise ilçe devlet hastanesi başhekimi Barış Özyaşar’ı ve İlçe Müftüsü Muhammet Aydın’ı ayrıca ziyaret eden Aras ve heyeti, böylelikle Özalp programlarını tamamlayarak Saray İlçesine geçtiler.

""

Abdullah Aras ve beraberindeki partili heyet, Saray İlçesine geçerek önce teşkilat toplantısına katıldılar. AK Parti Saray İlçe Başkanı M. Şerif Çevik ve yönetimince karşılanan heyet, partinin ve ilçenin gündemine ilişkin konular üzerinde toplantı düzenlediler.  Karşılıklı istişarenin yapıldığı toplantı sonrası İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret eden Heyet, burada Başkan Vekili Yasin Bayram ile yapılan çalışmalar ile ilgili sohbet ettikten sonra ziyaret programlarını tamamlayarak ilçeden ayrıldılar.

""

Editör: Wan Haber