AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, 'seçimden seçime değil her zaman' sloganıyla başlattığı sivil toplum ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ile birlikte Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, Bursa Köylerini Kalkındırma Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Bursa Şubesi'ni ziyaret ederken, Milletvekili Mustafa Öztürk ile de Tüm Esnaf ve Tüccarları Derneği, Bursa Kuzey Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Göçmen Türkleri Dernekleri Federasyonu, Bursa Girişimci İşadamları Derneği'ni ziyaret ederek STK'ların meselelerini dinledi.
İlçe Başkanı Cihat Çini, "Maksadımız, STK'ların dertlerine çözüm aramak ve onlara fayda sağlamak. Çözüm getirmek için de sadece seçimden seçime değil, her zaman bu konularla uğraşmamız gerektiğinin bilincinde olduğumuz için buradayız" dedi.
Dünya'daki barışı sağlamak için Balkanlar'daki barışın sağlanılmasının önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "Tarihe baktığınız da iki dünya savaşının da Balkanlar'da çıktığını görürsünüz. Türkiye olarak geçmişte bağlarımız olan bu topraklardaki meselelere kayıtsız kalmamız düşünülemez" diye konuştu.
(MŞ)

21.01.2013 15:48:25 TSI

Editör: Wan Haber