AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Fatih Çiftçi, AK Parti İl Başkan vekili A. Hekim Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Abdulmenaf Keyifli, AK Parti İl Yerel Yönetim Başkanı Osman Türkmen ve Partililer ile birlikte Van’ın Özalp ve Saray İlçelerini ziyaret ederek, önce ilçe teşkilatı istişare toplantılarına katıldılar ardından ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ettiler.

AK Parti Van Milletvekilleri ve Partililerin ziyaretlerinin ilk durağı olan Özalp ilçesinde, İlçe Başkanı Naif Önder ve yönetimince karşılanan heyet; teşkilatın, muhtarların ve vatandaşların bir arada bulunduğu toplantıya katıldılar. Toplantıda selamlama konuşmasını yapan İlçe Başkanı Naif Önder’in ardından sözü alan Milletvekilleri konuşmalarını yaparak, icraatlardan ve yapılacak çalışmalardan söz ettiler. Milletvekillerinin konuşmalarının ardından toplantıya katılan muhtar ve vatandaşlar, talep ve sorunları dile getirdiler. Bu konular üzerinde istişare eden milletvekilleri notlarını aldıktan sonra ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

""

Özalp İlçe ziyretlerinin ardından Saray İlçesine geçen Milletvekilleri, burada Teşkilat Başkanı M.Şerif Çevik, teşkilat üyeleri ve vatandaşlarca karşılandıktan sonra ilçe teşkilatı istişare toplantısına katıldılar. Burada da konuşmalarını yapan milletvekilleri vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek notlarını aldıktan sonra verilen yemeğin ardından ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

İlçelere gerçekleştirilen ziyaret programlarını yoğun bir şekilde geçiren milletvekilleri, Saray ilçe programlarının tamamlanmasının ardından, Özalp İlçesinde deprem sonrası inşa edilerek tamamlanan İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiler. Burada okul yönetimi ile bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.

""

Editör: Wan Haber