AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin' Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Bilgin ziyaretlerinin amacının 25 Ocak tarihinde yapılan Genel Kurul ardından göreve başlayan yeni yönetimi tebrik etmek olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: '' Biz seçimlerden önce hep şunu söylemiştik. Sivas'ı siyasilerle sivil toplum örgütleriyle hep beraber yönetelim, ortak fikir ve düşüncelerle Sivas'ın büyümesi ve gelişmesi için gayret gösterelim. Bu çalışmaları yaparken de MÜSİAD ile de iki defa bir araya geldik. Sivas'ın ve Türkiye'nin değişimi ve dönüşümü noktasında MÜSİAD önemli bir sivil toplum örgütüdür. MÜSİAD'ın yeni yönetimi de başta yerelde Sivas'ımızın kalkınması, büyümesi ve gelişmesi için ekonomik mana da hep beraber işbirliği içersinde çalışıp şehrimizi geliştireceğiz '' dedi.
MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun ise öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''Geçmiş dönemlerde de vekilimiz Sayın Hilmi Bilgin, bakanımız ve diğer vekillerimiz ile de çok yakın diyaloglarımız olmuştu. Yer yer toplantılarda ve kahvaltı programlarında bir araya geldik. Gerek Sivas ile ilgili yapmış olduğumuz araştırmalardan, gerekse üyelerimizin istek ve önerilerinden yola çıkarak, hazırlanan raporları kendilerine sunduk ve aynı zamanda kamuoyuyla da paylaştık. Bu dönemde de işbirliğine ve bilgi alışverişine özen göstererek hazırlayacağımız raporlarla ve projelerimizle, konuların yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz'' dedi.
(UY-ZB-Y)

11.02.2013 15:55:50 TSI

Editör: Wan Haber