Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili M. Süleyman Hamzaoğulları Çermik ilçesini ziyaret ederek, şehit polis memuru İbrahim Engin ile şehit Uzman Çavuş Murat Yıldızhan'ın ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Çermik ilçesine gelen AK Parti Diyarbakır Milletvekili M. Süleyman Hamzaoğulları ve beraberindekileri Belediye Başkanı Mehmet Akdağ, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kara ve partililer karşıladı. AK Parti ilçe binasına geçen milletvekili M.Süleyman Hamzaoğulları ve beraberindekiler bir süre partililerle sohbet ettikten sonra Şelale Park'a geçerek yemek yedi. Hamzaoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra Başarı köyüne giderek Siirt'in Pervari ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Uzman Çavuş Murat Yıldızhan'ın babası Sabri Yıldızhan'a başsağlığı dileğinde bulundu. Hamzaoğulları ve beraberindeki heyet Başarı köyünden sonra Şırnak'ta valilik binası önünde nöbet tutarken uğradığı saldırı sonucu şehit olan polis memuru İbrahim Engin'in babası Mustafa Engin'in evini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili M.Süleyman Hamzaoğulları, şehit aileleri ziyaretinin ardından Çüngüş'e gitmek üzere Çermikten ayrıldı.
(HG-AKK-Y)

04.12.2012 18:44:48 TSI

Editör: Wan Haber