AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, "Halka hizmet Hakk'a hizmettir" anlayışıyla çalıştıklarını söyledi. Beraberinde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer, İl Genel Meclisi üyeleri Abdurrahman Kızıl, Nebi Yiğit, parti yönetim kurulu üyeleri Yusuf Aksaç, Serpil Bakan ve Döndü Kaya ile birlikte İl Özel İdaresi'ni ziyaret eden Milletvekili Akın'ı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, genel sekreter yardımcıları Mehmet İşidoğru ve Mehmet Çolak ile diğer yetkililer karşıladı.
Ziyarette konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, geçen yıl 335 kilometre birinci ve ikinci kat asfalt yaptıklarını belirterek "Yaklaşık 40 kilometre asfalt yol hava şartları nedeniyle kaldı. Bunu bu yıl yapacağız" dedi. Kaya, karla mücadele konusunda 24 ekipleri bulunduğunu ayrıca bildirdi. Bütçenin onaylandığını ve bu yıl yapılacak çalışmaların ihale hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Kaya, şöyle konuştu: "Özellikle, sulama, asfalt, stabilize gibi yol çalışmaları ihale hazırlıklarını yapıyoruz. Sezon başlangıcı ile beraber zaman kaybına uğramadan çalışmalara hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Ödenek konusunda sayın valimiz ve sizlerin büyük emekleri var"
Milletvekili Cemal Akın da, köy ziyaretlerinde İl Özel İdaresi'nin çalışmalarından büyük memnuniyet gördüklerini belirterek şunları söyledi: "Hizmetlerin bir kısmının devam etmekte olduğunu, bazılarının yeni başladığını, bazılarının tamamlandığını söylediler. Bugüne kadar getirilemeyen hizmetlerin AK Parti iktidarları döneminde geldiğini ifade ediyorlar."
"Halka hizmet Hakk'a hizmet" anlayışı ile çalıştıklarını anlatan Akın, "İnsanımızın daha rahat ve huzurlu yaşamasını temin edecek hizmetleri kendilerine sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
(NA-HO-Y)

28.01.2013 15:34:54 TSI

Editör: Wan Haber