AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı tarafından mahallelerde başlatılan ev toplantıları Çaydamar Mahallesi'nde devam etti.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve teşkilat üyeleri tarafından başlatılan ev toplantılarına Çaydamar Mahallesi'nde 2 evde devam etti.
İlk önce Çaydamar Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Şirin Sokak'ta bulunan Yılmaz Akdoğan'ın evi ziyaret edildi. Daha sonra İse aynı mahallede bulunan Tolga Budak'ın evi ziyaret edildi. Ev toplantılarında mahalle sorunları konuşuldu.
Metin Karaduman ev toplantısında yaptığı konuşmasında, "Biz şimdi teşkilat olarak, ev ziyaretlerine başladık. Karaelmasta ilk önce 2 ev toplantısı düzenledik. Mahalleleri geziyoruz.
Mahalledeki esnafları ve kahveleri de teşkilat olarak ziyaret ediyoruz. Yerel ve genel anlamda bir istekleri var mı? Şehrimiz adına yapılacak projelerde katkı vermelerini istiyoruz. Belediye ile alakalı partimizle alakalı bir istekleri varsa bu anlamda bu ziyaretleri başlattık. Bu 2. mahalle oluyor ev toplantısı olarak. Yanımızda belediye meclis üyesi arkadaşımızda var yanımızda, yerelde sizin sorularınız olursa, sizi aydınlatacaklar. Bizim genel merkezin bir çalışması oldu. Bizim 9 buçuk yılda yapılan çalışmalarla alakalı, gittiğimiz evlerde bunlardan da bırakıyoruz. Bu kitapta 9 buçuk yılda yapılan çalışmaların bir özeti var. Toplanlarımız devam edecektir" dedi.
Daha sonra Karaduman ev toplantısında bulunan kadınlarla da bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.
(SA-SA)

25.01.2013 10:57:25 TSI

Editör: Wan Haber