AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, beraberindeki partililerle Tes-İş Trabzon Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu'yu makamında ziyaret etti.
Trabzon'un sorunlarına ve gündemine ilişkin karşılıklı sohbetin ardından bir açıklama yapan Gündoğdu, icraatlarından ötürü hükümete, milletvekillerine ve teşkilat üyelerine teşekkür etti. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Gündoğdu, Trabzon'un önündeki fırsatların çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise teşkilatı üyeleriyle bir takım olduklarını ve takım ruhuyla çalıştıklarını söyledi. AK Parti'nin Trabzon'u çok önemsediğini ve bu nedenle hemen her projeye destek verdiğini dile getiren Altunbaş, "Sendikal örgütlerden eksiklikleri iletmelerini ve yapılması gerekenleri hep birlikte yapmak için diyalogun son derece önemlidir. Trabzon hepimizin yuvası ve geleceğidir. Trabzon tarihi bir medeniyetin kapısıdır. Barışın, dayanışmanın ve kardeşliğin kapısıdır. Trabzon her türlü avantaja sahip bir yapıya sahipken şimdi ise bu avantajlara bir yenisi daha eklenerek Trabzon için büyükşehir kapısı açılmıştır. Biz ak parti olarak Trabzon'un büyükşehir fırsatlarını kâğıt üstünde değil, uygulamada layıkıyla değerlendirmek için bütün marifetimiz ve gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu süreçte sizlerin de katkı ve desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç var" dedi.
(OK-ÖS-Y)

13.02.2013 14:29:30 TSI

Editör: Wan Haber