AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Önemli olan, partimizin ve hükümetimizin ortaya koyduğu 2023 vizyonu çerçevesinde Malatya'nın da bu 2023 vizyonuna uygun olarak her yıl için hedeflerini netleştirmesi ve bu yönde net ve kararlı adımların atılmasıdır" dedi.
Milletvekili Öz, yaptığı yazılı açıklamada, "Malum 2012 yılı bitiyor ve yeni bir yıl başlıyor. Yeni yıla girerken herkes kendince farklı bir şekilde yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor. Önemli ve kalıcı olan ise tamamlanan yılın muhasebesini yapmak, gelecek yıl için ise hedeflerini ortaya koymaktır. 2012 yılı hatasıyla sevabıyla, acısıyla tatlısıyla, elemiyle sevinciyle, iyisiyle kötüsüyle geride kaldı. 2013 yılına ise ümitle, sevinçle, maddi ve manevi sahada daha ilerilere gidebilmenin heyecanı ile buna ait plan ve programlarla gireceğiz. Dünyamızda cereyan eden olayların menfi yönüne bakıp ümitsiz olmayacak ve karamsarlığa kapılmayacağız. Meşhur bir söz vardır; 'Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen hayatından lezzet alır.' Geçen yılın güzel taraflarını ortaya koyup bunları takdir etmek gerekir. Elbette hataları ve yanlışları da ortaya koyup bir daha aynı hatalara düşmemek için ders almak gerekiyor. Ömrümüz bir sermayedir. Bir yılın hesabını yapıp sonraki yıla yeni planlarla girmemiz bu ömür sermayesini verimli kullanmamız içindir" ifadelerini kullandı.
"Sonradan bizi pişman edecek ve keşke dedirtecek işlerden sakınmalıyız. Verilen ömür sermayesi sadece bu dünya için değildir. Bunu da unutmamak gerekir. 2012 yılı boyunca Malatyamıza hizmet için birçok çalışma yaptık. Kamuoyunun malumu olan bu çalışmaları bir bir sıralamaya elbette gerek yok" diyen Öz, açıklamasını özetle şöyle tamamladı:
"Önemli olan partimizin ve hükümetimizin ortaya koyduğu 2023 vizyonu çerçevesinde Malatya'nın da bu 2023 vizyonuna uygun olarak her yıl için hedeflerini netleştirmesi ve bu yönde net ve kararlı adımların atılmasıdır. Bu çalışmalar yapılıyor. Malatya'yı 2023'e gelişmiş bir metropol olarak taşıyacak olan vizyon netleşiyor. Bu büyümeyi ve gelişmeyi en sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek için projelerimizi ortaya koyuyoruz."
(NA-SO-Y)

31.12.2012 18:00:59 TSI

Editör: Wan Haber