AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin beraberindeki partililerle birlikte merkeze bağlı Şahnahan beldesini ziyaret etti. Milletvekili Şahin, "Bir avuç mutlu azınlığın, çetelerin, mafyanın, derin güçlerin istediği değil, çoğunluğun istediği olacak" dedi.
İlk olarak Şahnahan Belediye Başkanı Murtaza Şimşek'i makamında ziyaret eden Şahin burada yaptığı konuşmada, büyükşehirle birlikte beldelerin kapatılmasının hizmet kalitesini artıracağını ifade ederek şöyle konuştu:
"Biz cumhuriyet rejiminin karşısında olanların karşısında durmuşuz. Adamlar onların yanında durmuşlar. Biz onlara karşı dik durmuşuz. Onlar kalkıp ordu göreve diye darbeye davet etmişler. Darbeciler geldiği zaman cumhuriyetin, demokrasinin vermiş olduğu yetkiyi mi kullanıyor? Onların yaptığı durumdan vazife çıkarmaktır. Biz bunların önünü tıkamışız. İnsanlarımızın iç tehdit olarak görülüp ötekileştirildiği dönemler son buldu. Bundan sonra bu ülkede ilelebet milletin sesi olacak. Bu insanlarımız ne diyorsa o olacak. Bir avuç mutlu azınlığın, çetelerin, mafyanın, derin güçlerin istediği değil, çoğunluğun istediği olacak. Darbeler bundan sonra tedavüle girmeyecek, tedavülden kalkmış olacak. Belde belediyelerini kaldırırken de bu amaçla yaptık. Amacımız, temennimiz hizmetin daha hızlı insanlarımıza ulaşmasıdır. Önümüzdeki süreç içersinde de biz zaten bunları anlatıyoruz. Vatandaşlarımız bunları dinliyorlar. Onları da dinleyecekler. Bizleri de dinleyecekler. Onlar eğer haklılarsa gelsin anlatsınlar. İnsanlarımız kime inanıyorlarsa, kime güveniyorlarsa onları iktidara getiriyorlar. Birilerini davet ederek darbeye zemin hazırlayacaksın. Vatandaşımızın vermediği yetkiyi de vatandaşımızın yetki verdiği kişilerden alıp onlara vereceksin. Artık böyle bir yağma yok."
Şahnahan Belediye Başkanı Murtaza Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şahin'e teşekkür etti.
Şahin vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyerek sorunların çözümü için yetkililerle telefon görüşmesi yaptı.
(NA-AŞ-Y)

30.12.2012 16:05:38 TSI

Editör: Wan Haber