Ramazan ayının ilk haftasında meclisteki Torba Yasa görüşmeleri nedeniyle sahur vakitlerine kadar yoğun mesai harcayan milletvekilleri, meclisin kapanmasıyla birlikte soluğu Van halkının yanında aldı. AK Parti Van İl Başkanlığı’nın bu yıl Ramazan ayında başlattığı Her Mahallede Gönül Sofrası programlarına da katılan milletvekilleri, mahalle sakinleriyle birlikte iftar yapıp, talep ve görüşlerini almaya devam ediyorlar. Milletvekili Burhan Kayatürk de, Şabaniye ve Buzhane mahallelerinde kurulan gönül sofralarına katılarak, mahalle sakinleriyle birlikte iftar yaptı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar buluşmasında selamlama konuşmasını yapan İl Başkanı Abdullah Aras’ın ardından konuşan Kayatürk, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, her mahallede yapılan gönül sofrası etkinliğinin Ramazana çok özel bir renk kattığını ve bu sayede mahalleliyle çok daha anlamlı bir buluşma fırsatını yakaladıklarını söyleyerek, bu etkinliği başlatan İl Başkanı Aras ve teşkilat üyelerine teşekkür etti. Yılın 365 günü Van’a hizmet ve yatırım getirdiklerini belirten Kayatürk, deprem sınavını başarıyla verdikten sonra şimdiki hedeflerinin Van’ı hızlı bir şekilde kalkındırmak ve dünya şehri konumuna ulaştırmak olduğunu kaydetti. Kayatürk, bu hedef etrafında birleşmenin son derece önemli olduğunu ve ayırımsız herkesin desteğinin lazım olduğunu söyledi.


Mahalle sakinleriyle iftar sonrası çay sohbeti de yapan Milletvekili Kayatürk, İl Başkanı Aras ve partililerle birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek notlarını alırken, gerekli ilgi ve alakayı mutlaka göstereceklerini söyledi.


Şabaniye ve Buzhane mahalle sakinleri de; Milletvekili Kayatürk, İl Başkanı Aras ve partililere teşekkür ederek, etkinlikten son derece memnun olduklarını söylediler.

Editör: Wan Haber