AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığında düzenlenen Mahalle ve Köy Başkanları toplantısında Sandık Kurulu Çalışmaları hakkında Mahalle ve Köy Başkanları bilgilendirildi. Toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Ak başkanlık ederken İlçe Başkan Yardımcılarından Siyasi Hukuki İşler Başkanı Metin Kurtuluş ve Teşkilat Başkanı Fahrettin Örkmez divanda yer aldı.
Katılımın yoğun olduğu toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mahalle ve Köy Başkanlarına Sandık Kurulları oluşturulması konusunda bilgilendirerek şunları söyledi: "Bugüne kadar İlçemizin sınırları dâhilinde olan 57 mahalle ve 26 Köyü ziyaret ederek mevcut sorunların tespiti ve çözümü konusunda mahalle ve Köy başkanlarımız ve yönetimleriyle birebir temasımız oldu. Önümüzdeki günlerde her mahalle ve köyümüzün sandık kurulları olacak ve seçimde görev alacak. Bugüne kadar tüm mahalle ve köylerde etkin bir biçimde yer aldık, çalışmalar yaptık. Bundan sonra çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."
İlçe Başkanı Mustafa Ak, üye faaliyetlerine de değinerek Mahalle ve Köy Başkanlarının üye çalışmaları konusunda çalışmalarına devam etmeleri gerektiğini söyledi.
(SC-İÇ)

12.02.2013 17:52:01 TSI

Editör: Wan Haber