AK Parti Kütahya Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevine getirilen Musa Yılmaz, yerel seçimler için çalışmaya başladıklarını bildirdi. Yılmaz, "İnşallah Kütahya'da partimizi mutlu edecek bir netice alacağız" dedi.
AK Partinin ilklerin partisi olduğunu ifade eden AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Musa Yılmaz, "Bugünden itibaren bizim için her dakika her saat çok kıymetli. Bizim hata yapma ihmal etme lüksümüz yok" dedi.

"BU GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE İFA EDECEĞİZ"
AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek seçim çalışmaları için start aldıklarını kaydeden Musa Yılmaz, "AK Parti bir seçimden çıktıktan hemen sonra diğer seçim çalışmalarına hemen başlayan bir teşkilat ve bakış açısına sahip. Bu bakımdan sürece uyum konusunda hiçbir dönem sıkıntımız olmamıştır. Bu bakış açısıyla Genel Merkezimiz illerde seçim koordinasyon merkezi açılması talimatını açıkladı. Öncelikle İl Teşkilatı tarafından seçim Koordinasyon Merkezi başkanları belirlenir, daha sonra ilçe ve beldeleri kapsayacak şekilde yerele yaygınlaştırılır. Bu anlamda Kütahya seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevi, şahsıma verildi. Bu ağır ve onurlu görevi bana veren İl Başkanımız ve yönetimine teşekkür ederim. Bu görevin ne anlama geldiğini en iyi bilenlerden birisiyim. İnşallah Kütahya'da partimizi mutlu edecek bir netice alacağız. Tüm sistemimizi güncelledik. Sorumluluk, sabır, diyalog ve mesai gerektiren bu zor görevi, ekip arkadaşlarımız ve sekretaryamızla en güzel şekilde ifa edeceğiz. Görevimiz, AK Parti Genel Merkezi'nin talimat ve isteklerini tüm teşkilatlarımızla anında paylaşarak koordinasyonu sağlamaktır. İlerleyen süreçlerde de Yüksek seçim Kurulu'nun (YSK) takvim ve kararlarını takip ederek, teşkilatlarımızın hiçbir hukuki ve mevzuat ihmali ve hata yaşamamasını sağlamaktır." diye konuştu.
(EFE-

07.02.2013 16:08:17 TSI

Editör: Wan Haber