AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından 15 günde bir yapılan "AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirdi.
Toplantıya AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay katıldı. Yaklaşık üç saat süren toplantıda Konya'nın devam eden, tamamlanan ve proje aşamasındaki yatırımlar, kentin sorunları, belediyelerin kültürel ve sosyal faaliyetleri ele alındı.
Toplantının devamında ayrıca MEDAŞ Genel Müdürü Önder Kazazoğlu ile kurum yöneticileriyle de bir araya gelindi. Bu toplantıda ise MEDAŞ çalışmaları, kentte meydana gelen sıkıntılar ve MEDAŞ ile belediyelerin projeleri ele alındı.
"TEK AMACIMIZ HİZMET ETMEK"
Toplantı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, toplantıda yerel yönetimlerin 2012 yatırım ve faaliyetlerinin yanı sıra Büyükşehir Yasası konusunda yerel yönetimler ve İl Teşkilatı'nın çalışmaları, 2013 yılı proje ve planlamaları ile Konya'nın sorunlarının ele alındığını kaydetti. İnan, açıklamasının devamında ise şunları söyledi:
"2012 her anlamda verimli ve yoğun geçti. 2012'de olduğu gibi 2013'ün de bir hizmet yılı olarak geçeceğine inanıyorum. Zira gerek hükümetimiz, gerek belediyelerimiz gerekse de İl Özel İdaremiz büyük gayret gösteriyorlar. Bizim tek bir hedefimiz tek bir amacımız olabilir o da bizlere her zaman teveccüh eden milletimize hizmet etmektir. İnşallah 2023'e giden yolda bizler de elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve ülkemizi hak ettiği seviyeye hep birlikte taşıyacağız. Bu bağlamda hem İl Genel Meclisi Başkanımız hem de merkez belediye başkanlarımızla istişarelerde bulunduk artılarımız eksilerimizi konuştuk. Bunun yanı sıra MEDAŞ yetkilileriyle de bir araya gelerek kurumun çalışmaları, projelerinde varsa aksamaları ve vatandaşın MEDAŞ ile alakalı şikayetlerini kendilerine ilettik. İnşallah geleceğin Konya'sı çok daha güzel olacak."
(AH-Y)

24.01.2013 17:19:45 TSI

Editör: Wan Haber