Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin'in Kızıltepe ilçe teşkilatı danışma meclisi toplantısı il ve ilçe teşkilatı, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlendi.
Toplantıya AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Cengiz Demirkaya, Kızıltepe Ziraat Odası Başkanı Bedirhan Dinler, bazı köy ve mahalle muhtarları, AK Parti Kızıltepe mahalle ve köy başkanları, belde belediye başkanları, AK parti belde başkanları, ilçe teşkilat üyeleri katıldı. Toplantıda AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Cengiz Demirkaya köy ve mahale muhtarlarıyla ilçenin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Demirkaya, partilerinin siyaset simsarlığını yok ederek yeni bir yüz getirdiğini söyledi.
Toplantıda bir açıklama yapan AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, herkesin inandığı gibi yaşama özgürlüğünün olduğunu, insanlara her alanda eşit şartları sağlamak zorunda olduklarını, bunun için yakın zamanda eğitimde birtakım değişiklikler yapıldığını söyledi. Fide, "Devlet kendisini halka kabul ettiremediği müddetçe o devletin ayakta kalması mümkün değildir. Biz vesayet altına girmedik. Birilerinin dikte etmesiyle kendimizi yönlendirmedik. Bizi yönlendiren vatandaşımızın kendisidir. Milletimiz bize yetki vermişse biz o yetkiyi halkımız için kullanırız. Her hafta Mardin'deyim, ilçelerimizi, beldelerimizi, muhtarlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, milletimizin bize verdiği sorumluluk gereği ziyaret ediyoruz. Bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Vatandaşımız bizden ne istiyorsa o istikamette kendimizi şekillendiriyoruz" diye konuştu.
(İA-AKK-Y)

23.12.2012 13:22:46 TSI

Editör: Wan Haber