Erzurum'da düzenlenecek Dünya Zihinsel Engelliler Kayak Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye Özel Sporcular Federasyonu, kayak milli takımı sporcularını AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ve İl Yönetim Kurulu üyesi Neval Sezer, Sarıkamış Osman Yüce Kayak Tesisleri'nde ziyaret ederek, zihinsel engelli sporculara tatlı ikram ettiler.
Erzurum'da 3-9 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Kayak Şampiyonası'na katılacak sporculara başarılar dileyen AK Partililer, bir süre idareciler ve sporcularla sohbet ettiler.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, zihinsel engelli milli sporcuları kamp yerinde ziyaret ettiklerini ve sporcularının durumlarının çok çok iyi olduğunu söyledi.
Turhan; "Biz partiler olarak sporcularımızı ziyaret ettik. Onların çok iyi gördük. Burada Erzurum'da yapılacak. İnanıyorum ki bu sporcularımız orada başarılı olacak. Çünkü hepsini çok azimli gördüm. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
ONLARA İMKAN VERİLİNCE YAPAMAYACAKLARI HİÇBİR ŞEY YOKTUR
Engellilere imkanlar verildiğinde normal insanların yapabileceği her şeyi çok iyi yapacaklarına inandıklarını belirten Turhan; "Tabi burada bunu gördükten sonra insanın aklına şu geliyor. Gerçekten kendilerine imkan verildiği süre içerisinde onlar her şeyi layıkıyla yapıyorlar. Bu noktada biz çok duygulandık ve gurur duyduk kendilerinden katkılarından ve desteklerinden dolayı federasyonumuza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Neval Sezer, de kısa bir süre AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı görevini yaptığını, bu görevin çok sorumlulukları olduğunu ve özellikle engelli bireylerle yakından ilgilenilmesi gerektiğine dikkat çekti.
Neval Sezer; "AK Parti Merkez İlçe Başkanımızla birlikte sporcularımızı ve yöneticileri ziyaret ettik. Sağ olsun Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Aydın Koç, bey bizleri karşıladı. Sporcularımızın morel ve motivasyonlarını çok üst düzeyde. Azimliler, canla başla çalışıyorlar. Azimliler ben onların Erzurum'da çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu As Başkanı Aydın Koç'ta kendisinin de AK Parti İzmir Sosyal İşler Başkan Yardımcısı olduğunu, engelli bireylerle birlikte olmanın ayrıcalık olduğunu kaydetti.
Federasyon As Başkanı Aydın Koç; "AK Merkez İlçe Başkanı ve İl Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız ta Kars'tan buraya gelerek çok büyük incelik gösterdiler. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Burada her şey çok güzel. Çalışmalarımız devam ediyor. Ben özellikle herkesi Sarıkamış'ta kam yapmaya davet ediyorum. Çünkü burada her ortam var. Çok güzel bir yer" diye duygularını dile getirdi.
Bir süre kayak merkezinde yapılan çalışmaları takip eden AK Partiler, buradan tesislere geçtiler. Çalışmalara ara veren sporculara partililer, tatlı ikramında bulundular. Sporcularla birlikte tatlı yiyen partililer, bir süre de sporcularla sohbet etme imkanı buldular. Sporcularla tek tek ilgilenen AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ile AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Neval Sezer, sporcularla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
(IÇ-AT-Y)

14.01.2013 10:38:42 TSI

Editör: Wan Haber