AK Parti Malatya Kadın Kolları, İl Genel Meclisi'ni ve İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata'yı makamında ziyaret etti.
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ziyaretle ilgili olarak, "AK Parti ve CHP Malatya Kadın Kolları bizi sık sık ziyaret ediyorlar. Biz meclis olarak bu ziyaretlerden memnun oluyoruz. Keşke her meclis toplantısında diğer gruplarda bizleri ziyaret etse, çalışmalarımızı yerinde incelemiş olurlar. Zaman zaman gençleri de buraya davet ediyorum. Burası açık bir siyasi akademidir. Bizler elmanın yarısı gibiyiz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise, kadınların siyasette daha fazla yer alması için çalıştıklarını söyledi. Akkurt, kadınların siyasette daha fazla yer almalarını önemsediklerini kaydederek, "Belediye meclislerinde kadın sayısının artırılmasıyla ilgili daha önceden konuşmuş ve sizlerin olumlu görüşlerinizi almıştık. Biz kadın-erkek olarak bugüne kadar yan yana, sırt sırta her işte birlikte çalışmış ve başarılı olmuş bir milletiz İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ağabeyimize ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim dedi.
Şavata'nın makam ziyaretinden sonra İl Genel Meclisi'nde toplu fotoğraf çektirildi.
Emine Akkurt İl Genel Meclisi Başkanlık koltuğuna otururken, fotoğrafta solda İl Genel Meclisi Kadın Hakları ve Eşitlik Komisyonu Başkanı Nuri Karadaş, sağ başta ise İl Genel Meclisi Kadın Hakları ve Eşitlik Komisyonu Başkan Yardımcısı Nebi Yiğit yer aldı.
Fotoğraf çekilirken AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt'a espri yapılıp, "Başkan İl Genel Meclisi Başkanlığına aday mı olacaksın? Ancak geç kaldın, Malatya büyük şehir oluyor. O zaman da İl Genel Meclisi kalkıyor" denildi.
(NA-Y)

04.01.2013 13:37:46 TSI

Editör: Wan Haber