Bayraklı Salhane'de bulunan yeni binasına taşınan AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda 'Nöbetçi Milletvekilliği' uygulaması yeniden start aldı.
Salhane İş Merkezi'nde bulunan yeni il binasını son teknolojiyle donatan ve fiziki imkanları genişleyen AK Parti İzmir İl Başkanlığı, parti binasında milletvekilleri için de geniş bir oda tahsis etti. Milletvekillerinin nöbetleri esnasında kullandıkları oda iki bölümden oluşuyor. Milletvekili Danışmanı ve Milletvekili için iki ayrı bölümden oluşan odada vatandaşlarla rahat iletişim imkanı kurulabiliyor.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binasına geçmesinden sonra 'Nöbetçi Milletvekilliği' uygulamasına tekrardan başladıklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mahmut Badem, "Her cumartesi günü bir milletvekilimiz il binamızda vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecek. Vatandaşlarımız, sivil toplum örgütleri temsilcilerimiz ve partililerimiz il başkanlığına gelerek nöbetçi milletvekilimize sorunlarını, taleplerini rahatlıkla iletebilecek" dedi.
Uygulamanın ilk nöbetçi milletvekili Nesrin Ulema il binasında vatandaşlarla buluşurken, vatandaşların uygulamadan oldukça memnun kaldıkları gözlendi.
(HD-Y)

10.01.2013 18:03:34 TSI

Editör: Wan Haber