Wan Haber Merkezi

Köy programlarına yoğunluk veren AK Parti İpekyolu İlçe Teşkilatı, İpekyolu ilçesinde bulunan mahallelere çıkarma yaptı. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Ak Parti İpekyolu Tanıtım ve Medya Başkanı Murat Ergin, Vanlılara Başbakan Davutoğlu’nun selamını iletti.

Sabahın erken saatlerinde, köyleri ziyaret eden Ak Parti İpekyolu Tanıtım ve Medya Başkanı Murat Ergin, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Raif Acar ve Necip Etik, köy muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Gittikleri köylerde mevcut sıkıntıları yerinde dinleyen İpekyolu İlçe Teşkilatı, talepleri not alarak, çözüm konusunda ilgili mercilerle görüşüyor. 

Köy ziyaretleri ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti İpekyolu Tanıtım ve Medya Başkanı Murat Ergin,, her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, Van’ımızın sorunlarını çözmek için çaba sarf ediyoruz. Amacımız vatandaşlara hizmet etmektir. İnşallah Ak Parti olarak 2002 ruhunu yakalayarak azim ve kararlılıkla 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ara vermeden çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

 

Editör: Wan Haber