AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Sözen başkanlığında yapılan toplantıda, teşkilat içi eğitim ve seçim işleri çalışmaları değerlendirildi.
İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri katıldı. Toplantı ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Sözen, "AK Parti İlçe Başkanlarımız ve koordinatörlerimizle parti içi eğitim konusunu görüştük. Bilindiği gibi önümüzde yerel seçimler var. Seçim çalışması çerçevesinde sandık kurulu başkanları ve yardımcılarını belirlemek için ilçelerimizde çalışma başlattık. AK Parti üyelikte rekora koşuyor. Şanlıurfa'da AK Parti'ye üye yapma çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu konularda ilçe başkanlarımızla birlikte istişare ettik" dedi.
En kısa sürede SKM başkan ve başkan yardımcılarını belirleyeceklerini belirten Sözen, "Teşkilat üyelerinin hazır bulunacağı Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
(MUD-Y)

25.01.2013 11:06:37 TSI

Editör: Wan Haber