Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ve parti üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, basın mensuplarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen buluşmaya Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın'ın yanı sıra çok sayıda parti üyesi katıldı. BGC Başkanı Caner Güngör ve basın mensupları tarafından karşılanan heyet, daha sonra açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının zor şartlarda görev yaptığını ifade eden Ömer Sayın, "Bizler gibi sizler de birçok kesimle ilgileniyorsunuz. Sizin ilgi alanlarınız daha geniş. Çünkü ne izniniz var ne de boş bir vaktiniz. Sürekli kamuoyunu aydınlatmak için görev başındasınız. İçinde bulunduğumuz kış aylarında herkes evinde otururken, sizler dağda, bayır da ya da sokaklarda haber kovalıyorsunuz. Bu zor şartlar altında çalışmanızdan dolayı tebrik ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum" diye konuştu.
BGC Başkanı Caner Güngör de ziyaretlerinden dolayı Ak Parti heyetine teşekkür ederek, "Bu özel günde yanımızda olduğunuz için size ve ekibinize teşekkür ediyorum. Gazeteciler her ortamda görev yapıyorlar. Sadece siyasette değil günlük hayatın her bölümünde haber peşindeler. Elbette zorluklarla karşılaşıyoruz ancak bu da bizim mesleğimizin cilvesidir. Biz de BGC olarak meslektaşlarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
(UU)

10.01.2013 16:06:03 TSI

Editör: Wan Haber