AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras beraberinde Merkez İlçe Başkanı Abdülmenaf Keyifli, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Fethi Yıldız, Yavuz Kuşan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Şayak ve Yusuf Acar ile birlikte merkeze bağlı, Kıratlı, Karpuzalan, Kavunlu, Sarmaşlı, Değirmen, Beşçatak, Köşebaşı, Gövelek, Ortanca, Arıtoprak, Değirmenaltı ve Karakoç köylerini ziyaret etti. Vatandaşlar AK Parti heyetine sorun ve taleplerini iletirken, ülkede her şeyin yolunda gittiği bir dönemde Gezi Parkı olaylarının yaşanmasına anlam veremediklerini, çözüm süreciyle doğan kardeşlikten daha önemli hiçbir şeyin olmadığını herkesin bilmesi gerektiğini ve bu nedenle ne hükümete, ne de ülkeye herhangi bir zararın gelmesini istemediklerini söylediler.


İl Başkanı Abdullah Aras ise, vatandaşların talepleriyle ilgili gerekli ilgi ve alakayı göstereceğini belirtti. Aras, Türkiye’de AK Parti dönemiyle birlikte ülkenin dört bir yanında yapılan yatırım ve hizmetlerin insanların yüzünü güldürüyor. Bu gülen yüzü soldurmaya dönük yıllardır çaba harcanıyor. En son Gezi Parkı’nda da aynı senaryo yaşanıyor. Türkiye’de iyi şeylerin olmasını istemeyenlerin, ülkenin huzurunu ve istikrarını bozmak isteyenlerin Başbakanı ve AK Partiyi hedef alıyorlar. Herkesin çok iyi bildiğini ancak toplumun genelinin Başbakana ve AK Partiye olan güveni sayesinde bu hedefler bertaraf oluyor” dedi.


""

AK Partinin yatırım ve hizmetlerinin hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Aras, köylerde daha çok yapacakları hizmetlerin olduğunu, bugüne kadar il özel idaresinden gelen hizmetlerin artık büyükşehir belediyesinden geleceğini ve böylece köylerin yaşam kalitesinin daha çok artacağına inandıklarını söyledi. Aras, büyükşehir imkanlarından vatandaşların en iyi şekilde istifade etmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini kaydetti.

Editör: Wan Haber