AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Mersin'i 'Ak belediyecilik'le tanıştıracaklarını söyledi.
AK Parti Mersin İl Danışma Meclisi Toplantısı, milletvekilleri Nebi Bozkurt ve Ahmet Tevfik Uzun'un da katılımı ile parti binasında yapıldı. Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Mekin Merter Salt, hükümetin Mersin'e yaptığı yatırımlardan bahsetti. AK Parti iktidarının yaptığı yatırımlarla kente büyük bir vizyon kazandırıldığını kaydeden Salt, bu yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Mersin'in, Akdeniz'in en önemli kentlerinden biri olacağını vurguladı.
AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt ise, Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin'e yapılan yatırımları gördükçe gururlandığını söyledi. Hükümetin Mersin için çok şey yaptığını kaydeden Bozkurt, "Türkiye için bir prestij meselesi olan Akdeniz Oyunları kapsamındaki bütün spor tesisleri bir anda yapılıyor. Hakikaten böylesine büyük bir spor yatırımı başka ilimizde yok. Biz Mersin için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her yeri gezmeye sorunları dinlemeye çalışıyoruz. İnşallah yerel seçimlerde Mersin'i ve ilçelerini 'Ak belediyecilikle' de tanıştırmak istiyoruz" dedi.
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun da konuşmasında, önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi dahil bir çok ilçe belediyesini 'Ak belediyecilik' ile tanıştırmak istediklerini söyledi. Bundan sonraki 'danışma meclisi toplantıları'nı her ay bir ilçede yapa önerisinde de bulunan Uzun, "İlçelere gidelim, derdimizi anlatalım, kendimizi anlatalım. İnsanlarımız bizi kendi ilçelerinde görsün ve onlarla sıkıntıları paylaşalım. Belediye başkanlığı icra makamıdır, milletvekilliği ise rica makamı. Hizmet noktasında belediyelerin eli daha güçlü. Bizim belediyeleri kazanıp hizmet yapmaktan başka çaremiz yok. 'Seçimleri kazanacağız' demekle olmuyor. Seçim gelmeden biz çalışmaya başlayacağız. Mersin'i 'Ak belediyecilik'le tanıştıracağız" diye konuştu.
(HSK-Y)

20.01.2013 13:30:16 TSI

Editör: Wan Haber